torsdag 15 augusti 2013

Fifty Shades of Grey till biosalongerna augusti 2014


Nu har det blivit officiellt att filmen Fifty Shades of Grey kommer till biosalongerna den 1 augusti 2014 (pressrelease från Focus Features här).

Vilka som ska spela rollerna som Christian Grey och Anastasia Steele är inte klart ännu, men det finns många förslag från fansen av böckerna. För rollen som Christian Grey föreslår fansen t.ex Ryan Gosling, Alexander Skarsgård, Ian Somerhalder, Matt Bomer, Henry Cavill.

Vad gäller den kvinnliga huvudrollen som Anastasia Steele cirkulerar namn som bl.a. Alexis Bledel, Felicity Jones och Emma Watson (den sistnämnda har själv sagt att hon inte är det minsta intresserad av att spela rollen). Jag såg precis att svenska skådespelerskan Alicia Vikander nämns av Hollywood reporter som ett namn som man anser intressant för rollen som Ana.  

Men som sagt, allt prat runt rollbesättningen är ju bara spekulationer. Fansens egna förslag på passande huvudrollsinnehavare har nog inte så mycket att göra med vilka som slutligen får rollerna. Men om DU skulle få bestämma, vem tycker du skulle passa i rollen som Christian respektive Ana? Lämna ditt förslag i kommentarsfältet!

Tidigare inlägg om Fifty Shades / Femtion Nyanser på Amelias Books:
Vad ska jag läsa efter Fifty Shades of Grey?
Fifty Shades of Grey trilogin
Fifty Shades of Grey författare tjänar 

För dig som vill läsa mer om den kommande filmen kan jag tipsa om hemsidan Fifty Shades Movie.org eller den officiella Facebook sidan för filmen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar